« Alla nyheter

Soliga hösthälsningar

09.09.2018 19:55

Hösten har så småningom kommit igång igen och med den så också alla rutiner. På ÖFN har vi redan hunnit med mycket; två inskrivningskvällar, kräftkalas och höstens första nationsmöte.

Hittills har vi kunnat välkomna ca 20 stycken nya medlemmar, jeij! Det är ännu inte för sent att skriva in sig och komma med i Finlands bästa nation! Det är ett beslut du inte kommer ångra, ett beslut som ger dig vänner för livet och många glada minnen.

Vi hoppas kunna erbjuda en fartfylld höst med evenemang för alla intressen, så att alla kan känna sig som en del av nationen. Bland annat kommer det ordnas klättring på Korkee, filmkväll, någonting för den matlagningsintresserade och dessutom massor av andra evenemang! Det lönar sig såklart att delta i så mycket man hinner och orkar och vill, man vet aldrig var man hittar ett nytt roligt intresse! Varje måndag skickar vi ut ett infomejl om vad som är på gång på nationen, och dessutom publicerar vi alla evenemang på facebook. Följ oss på facebook här, prenumenera på infomejlet här och glöm inte heller att följa ofn_helsingfors både på Snapchat och Instagram.

Under hösten kommer dessutom HUS delegationsval att hållas, vilket är ett viktigt val eftersom delegationen är det högsta beslutfattande organet inom studentkåren, som bland annat bestämmer om vilken nation som får använda vilket utrymme. Det lönar sig med andra ord för alla som studerar vid Helsingfors Universitet att rösta på en kandidat från ÖFN, för att vi ska ha möjlighet att göra vår röst hörd!

Med dessa ord ser vi fram emot en rolig, spännande höst tillsammans med alla er Wiburgenser!