« Alla nyheter

Spännande novembertider

18.11.2018 17:41

Valmötet är över och nya styrelsemedlemmar valda, vi lyckades fylla alla poster utom värdinneposten med fantastiska personer! Värdinneposten saknar ännu en ivrig frivillig, det är bara att skicka in sin ansökan till if.nfonull@esleryts om du känner dig taggad, så kommer vi förhoppningsvis att kunna välja en värdinna i december. Att sitsa utan mat kan bli lite tråkigt, så vi hoppas verkligen att någon känner sig hugad för uppdraget.

Den nya styrelsen för år 2019 kommer att bestå av: Ordförande Otto Lindblom, Sekreterare Sebastian Henriksson, Skattmästare Emma Heikkilä, Rekryteringsansvarig Emilia (Mila) Kyttälä, Informationschef Alexander Eriksson, Programchef Elin Rosendal och Värdinna Någon Person. Grattis till era nya poster!

Ett stort grattis också till SNäF som med ÖFN och andra medlemsföreningar och –nationers hjälp lyckades utöka sina platser i HUS delegation med 100 %; från 3 till 6 stycken! Grattis också till alla invalda!

Under månaden som gått har det även ordnats en massa varierande program på ÖFN för att mota bort det sena oktober- och tidiga novembermörkret. Det har varit allt från Beer-Pong turnering, sportig luftyoga, sushikväll och vattenfärgsmålning till Abisits, svenska Kruthornsorkestern på besök och för att inte glömma den legendariska Halloweensistsen där deltagarna fick lösa kluriga mordmysterier.
Ingen tid för att låta mörkret ta över! Ännu återstår lite av år 2018 och man kan bland annat se fram emot Firman Pikkujoulut, Självständighetsmys och Nypolens julfest.
Dessutom kommer det redan denna torsdag, den 22.11, att ordnas punschkokning på Nypolen. Läs mera på facebook och glöm inte att anmäla dig om du är intresserad!

Vi ses på Nypolen!