Yngre-äldre medlemmar

YngÄl, alltså nationens Yngre-äldre-medlemsutskott, grundades hösten 2008. Tanken med YngÄl är att ordna verksamhet för de äldre studerande/graduerade som känner sig för gamla för det vanliga nationsprogrammet men samtidigt vill vara med i nationsverksamheten genom att månatligen träffas. YngÄl-evenemang är ändå alltid öppna för alla nationsmedlemmar!
De månatliga träffarna går under namnet YngÄl-Öl och som namnet insinuerar är träffarna på olika ölställen runt om i  huvudstadsregionen. Under YngÄl-öl kvällarna diskuteras allt mellan himmel och jord och de mest minnesvärda kommentarerna skrivs upp i den redan legendariska YngÄl-dagboken.

Som en del av YngÄl programmet ordnas det även en vårfest i maj och en julskiva på hösten, ofta i samarbete med nationens äldre medlemmar och nationens garantiförening Föreningen Wiborg .r.f. Utöver det har hurtiga YngÄl-medlemmar ordnat cyklingsturer, piknik o.dyl. program under sommarmånaderna.

Hur blir man YngÄl? YngÄl är en ”state of mind”. Det är bara att dyka upp på något av evenemangen om du vill träffa andra gamla och goa öffisar.

Det lönar sig att gå med på YngÄl:s egna e-postlista, där det endast informeras om program som berör YngÄl. Man går med genom att mejla majordomo[a]helsinki.fi, lämna subject-raden tom och skriva ”subscribe ofn-yngal” i meddelandefältet. Meddelandet bör skickas från den e-postadress som man vill ha med på listan. Kom också med i YngÄl:s Facebook grupp!

Om du har frågor kan du kontakta YngÄl-ansvariga på if.nfonull@lagny!